Gratis Butiksrådgivning

Det er ikke hver dag detailhandelen får tilbud om gratis butiksrådgivning, men her på Basic Retails website vil vi løbende give nogle gode og praktisk anvendelige råd til, hvordan du øger salget i din butik.

For mindre selvstændige butiksejerne er der som regel ikke råd til de store armbevægelser, når det kommer til reklameannoncer og image kampagner m.v. som har til formål at få kunderne ind i butikken. Der er heller ikke mange selvstændige butiksindehavere, der hyrer detailhandelsrådgivere som os, fordi de har opfattelsen af at det er dyrt og man er usikker på om det nu også kan betale sig.

Hos Basic Retail kan man få en god praktisk anvendelig sortimentsanalyse med tilhørende anbefaling til rimelige penge. En investering som let (hvis anbefalingerne følges) vil kunne tjene sig hjem i løbet af ganske få uger (alt efter butikkens nuværende omsætning).

Men er du endnu ikke klar til at få foretaget en individuel analyse af din butik/sortiment, så er du meget velkommen til at benytte vores gratis butiksrådgivning med frit tilgængelige vejledninger indenfor forskellige detailhandelsdiscipliner.

Her finder du vores gratis vejledninger: