Space Management program

Overvejer I at investere i et Space Management program?

Space Management Planogram

En beslutning om at købe et Space Management software og implementere principperne i en organisation, bør tages på højeste plan da det vil kræve 100 % opbakning i hele virksomheden, hvis missionen skal lykkes.

Men det er ikke nok bare at købe programmet og så gå i gang med at udarbejde varespejl. I langt de fleste organisationer bør beslutningen følges op af en grundig introduktion overfor de medarbejdere, hvis arbejdsdag bliver ændret som følge af at beslutninger omkring vareeksponering fremover bliver taget fra central hold.

Desuden skal man gøre sig klart om man er villig til at afsætte de ressourcer det kræver at udarbejde seriøse planogram oplæg.

Et Space Management program til brug i en detailhandels organisation  løber hurtigt op i omkring kr. 250.000,00 + løn til den/de medarbejdere som skal arbejde med programmet. Så det er vigtig at alle bakker om processen.

Hvis ikke I er klar til at investere i Space Management program, men gerne lige vil prøve det af først for at se om det er rentabelt for Jer at indføre Space Management i Jeres virksomhed, kan I med fordel starte op med et testforløb, hvor Basic Retail kan stå for udarbejdelse af planogrammer i en opstart periode.